LAPACHO Rindentee 100g ve 1000g poşetlerde etiketli veya nötr
%100 kesilmiş Lapachokabuğu, doğal büyümeden
LAPACHO Kabuğu Çayı, güçlü bağışıklık sistemine yönelik bitkisel antioksidanlar:
Kalsiyum, demir ve potasyumun yanı sıra, insan vücudunda sıkça eksik olan stronsiyum, baryum, iyot ve bor gibi nadir iz elementleri de iç kabukta bulunmaktadır.
İnkalar, Lapacho'yu "Hayat Ağacı" olarak adlandırmış ve rahatsızlıklarını hafifletmek için bu çayı içmişlerdir. Bugün, Lapacho, Güney Amerika hastanelerinde bağışıklık güçlendirici etkisi nedeniyle güçlendirici çay olarak kullanılmaktadır.
KULLANIM:
Lapachokabuğu, uyarıcı maddeler içermez ve çocuklar için de ideal bir seçenektir.
ÜRETİM:
Lapacho iç kabuk çayı, doğal toplama yöntemleriyle elde edilir ve sadece hızla yeniden büyüyen küçük bir kabuk kısmı çıkarılarak koruyucu hasat yöntemi prensibine göre üretilir.
• Böylece yağmur ormanı ekolojik olarak anlamlı bir şekilde kullanılır ve sömürülmez veya yok edilmez.
• Kabuğun gövde üzerinden soyulmasının ardından, dış kabuk parçaları içteki değerli kabuktan ayrılır ve daha sonra karanlık ve kuru bir odada saklanır.
TÜKETİM ÖNERİSİ:
1 yemek kaşığı Lapacho kabuk çayını ½ litre su ile yaklaşık 5 dakika kaynatın ve ardından yaklaşık 15 dakika demlenmeye bırakın. Çayı demleme sırasında bir kaç damla limon suyu eklemek, minerallerin daha iyi çözülmesine yardımcı olur. Kabuğu çayı istenilen miktarda, sıcak veya soğuk olarak içilebilir.
Poşet: 100g + 1000g